Nyheder

Nyheder

 

Nye investorer i AB Kabelteknik ApS.

Sonny Nielsen og Michael Hjørngaard Jørgensen pr. 1. januar 2018 har opkøbt en større andel af AB Kabel Teknik ApS. Købet sker med henblik på at styrke og videreudvikle virksomheden.

Der er generel stor efterspørgsel i markedet, og vi ser derfor rigtig gode muligheder for at vækste og udvikle virksomheden både ift. antal medarbejdere, omsætning, kompetencer og ydelsernes omfang. 

Fiberteknikere.

Grundet vækst i vores forretning søger vi teknikere til kabelarbejde. Som kabeltekniker hos AB Kabelteknik vil du primært stå for at foretage fiberoptiske installationer, samt fejlfinding, reparationer og vedligehold af telekabler. Fremadrettet vil der også være mulighed for opgaver med installation af aktivt dataudstyr.

Banedanmark er vores primære kunde, så arbejdet foregår hovedsageligt på Banedanmarks områder. Folk med jernbane erfaring vil derfor være at foretrække, men det er ingen betingelse. Du vil arbejde sammen med en kollega eller selvstændigt, afhængig af opgaven. Kursus til adgang på banen skal bestås.

Vi har også en række større off-shore projekter på vindmøllefarme, primært i England. Du skal derfor være indstillet på, at kunne rejse periodisk. Typisk vil der være tale om 2-3 uges rejse ad gangen. I den forbindelse vil der være en særdeles gunstig aflønningsmodel.

Erfaring som rejsemontør, og eventuelt uddannelse inden for off-shore vil være en fordel.

Oplæring vil finde sted i de forskellige opgaver.

Stillingerne aflønnes som timelønnet og ifølge gældende overenskomst med Tekniq og Elfo

Vi tilbyder:

  • Frihed under ansvar
  • Faglige udviklingsmuligheder
  • Pensionsordning og sygeforsikring
  • Firmabil, telefon og computer
  • En spændende og varierende hverdag med gode kollegaer

For yderligere information se www.AB-kabelteknik.dk

Kontakt AB Kabelteknik, Michael Jørgensen, mhj@ab-kabelteknik.dk eller tlf. 52410000.