Vores Firmaprofil

Vores Firmaprofil

Vi har brede kompetencer og adskillige års erfaring indenfor branchen, hvilket gør valget af os fordelagtigt for deres virksomhed. Professionalisme og kvalitet er vores motto. Vores medarbejdere har også bred kompetence og erfaring.
 

AB-Kabelteknik har udført mange anlægs opgaver for teleselskaberne i Danmark, ved at omlægge fiber anlæg pga. nybygning hvor kablerne ligger i vejen. Så omlægger vi alle kabler, sikre dem i byggefasen, og lægger kablerne om igen efter anlægsarbejdet. Alt dokumenteres og måles igennem så kabel anlægget er på fuld højde igen.
 

AB-Kabelteknik graver gerne kablerne ned, vi samarbejder med nogle af Danmarks dygtigste entreprenører, skaffer de rigtige materialer, og udfører alle dele i anlægget.
 

AB-Kabelteknik har hjulpet mange firmaer, Telia, TDC, Banedanmark, Ringsted Kommune og mange flere, så vi er ret sikre i vores arbejde og kvalitet. Vi har stor erfaring i anlæg af enhver art. Ring og få et tilbud på din opgave.

Anders Dufour
Har beskæftiget sig mest med nyanlæg på lysleder området.
Har virket i en del år som arbejdsleder, og opgaver som Orange's kabelanlæg langs med banen, er en af de store opgaver som er blevet udført i hele Danmark.
Arbejdede indtil 2001 for Banedanmark.
Blev derefter ansat i en større virksomhed med lysleder arbejde og senere som projekt leder i forskellige opgaver.

Bo Eget
Har beskæftiget sig med nyanlæg inden for telekabler, sikringskabler og lyslederkabler.
Arbejdede sammen med et fejlretningshold på bestående anlæg gennem en år række.
Forlod Banedanmark i 2000.
Var derefter ansat i 2 forskellige virksomheder med lysleder arbejde som speciale.