Fiber

Fiber

Vi er stolte og spændte over at deltage i den fantastiske udvikling der sker indenfor kommunikation i denne tidsalder

Optiske fibre er blevet en nødvendighed for at kunne opretholde dagens informationssamfund. Lynhurtige bredbåndsforbindelser til vores computere, tv, radio og mobile kommunikationsenheder er alle muliggjort af de optiske net, der er etableret over hele verden.

Med de fantastiske overførselshastigheder der ligger i fiber teknologien, kommer disse milliarder af informationer frem og tilbage på ingen tid. Det er så store mængder af informationer, at man har svært ved at forstå at det kan lade sig gøre.

Der kan sendes informationer i forskellige ”farver” i samme fiber, således at man udnytter det enkelte fiber til det yderste. Hastigheden er utrolig højt oppe, og dette kræver virkelig en god erfaring og viden til at behandle fiber på den rigtige måde, således at udstyret kan sende i de hastigheder.

Hastigheden stiller meget store krav til nettets kvalitet, til fibrene og forbindelserne. Dette kræver solid erfaring, håndværk og omhu at håndtere de komplekse installationer og splidse fibrene, så nettets kvalitet og dermed overførsels-hastigheden opretholdes.
Fibernet er til jer som ønsker en lynhurtig og stabil internetforbindelse. Vi har erfaringen, vi kan håndværket, og vi dokumenterer vores omhu.
 

Vi rådgiver dig om Fiber

Har I behov for rådgivning af jeres kommende fibernet løsning, står vi naturligvis også til rådighed. Vi rådgiver altid til jeres bedste og ud fra jeres ønsker når der skal vælges materialer og etableres fibernet. Vi yder altid en kvalificeret rådgivning inden vi går i gang med planlægningen af jeres fibernet projekt.
 

Planlægning af Fiber

Før installation af fibernet er der brug for en grundig planlægning, som vi ved er noget af det vigtigste, når man skal i gang med projektet. Når projektet er planlagt og sat i gang og vi er i gang med arbejdet, er det vores opgave at lede projektet fra start til slut. Vi sætter en stor ære i vores projektledelse og mener det er vigtigt at holde kunden opdateret og give kunden et nøjagtigt billede af arbejdets forløb og ikke mindst kvalitet.
 

Installation af fiber

Når der skal installeres fibernet er vi klar til at varetage alle opgaver der hører til projektet. Vi ved det er en stor opgave, når der skal installeres fibernet i større foreninger eller byggerier og derfor sætter vi en stor ære i at opfylde alle jeres ønsker, når I skal have installeret fiber. Er der behov for nedgravning af kabler, trækning af kabler eller blot selve installationen i bygningen er vi klar.
 

Fiber Vagtordning

Når man har etableret en fiberløsning i sin forening eller erhvervsvirksomhed er det vigtigt at have en dygtig vagtordning. Ved at have en vagtordning til sin fiberløsning, sikrer man sig lynhurtig handling ved udfald, nedbrud og sikring af effektivitet. Vi har altid 2 teknikere på vagt samtidig, 24 timer i døgnet, hele året rundt. Alle teknikere er udstyret med værktøj og måleinstrumenter til al kabling, samt mobiltelefon, bærbar computer, gps og kamera. Alt dette for at sikre jeres sikkerhed, med vores vagtordning.